Over ons

Grand Café Hemels Vught is een lokaal concept, dat thuishoort in een levendige buurt waar alles draait om verbinden en ontmoeten met oog voor de juiste kwaliteit & beleving voor eten en drinken.
Je kan bij Grand Café Hemels Vught heerlijk lunchen waarna we ons daarna willen gaan richten op het borrelende publiek. Netwerkclubjes, bedrijfsborrels, vriendenclubjes. Iedereen kan bij ons terecht voor een heerlijke borrel met een bijhorende en uitgebreide borrelkaart”.

De eerste periode gaan we zelf nog even voelen en proeven wat ervoor nodig is om dit zo goed mogelijk in te gaan richten. Ook de veranderingen aan de uitstraling zullen door de tijd heen aangepast worden, waarbij het steeds meer aan zal gaan sluiten op het beoogde Grand Café concept.

Samen met het gehele team, de sterren binnen Hemels, gaan we er wederom een heerlijke plek van maken. We kijken er erg naar uit om aan bovenstaande omschrijving invulling te gaan geven en hopen jullie vanaf 1 juli te zien in Grand Café Hemels voor een borrel en een bijbehorende borrelhap!

Ons concept

Bourgondisch genieten in een huiselijke sfeer. Grand Café Hemels biedt voor ieder moment van de dag een passend aanbod. Het aanbod in koffie en thee, gebak, lunch en borrel is met zorg samengesteld. 

Onze koffie en thee is afkomstig van Blanche Dael, een familiebedrijf in Maastricht. Deze koffiebranderij en theepakkerij bestaat al sinds 1878. 

Brabantse gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje. De uitgebreide borrelkaart biedt keuze tussen warme en koude lekkernijen. Een combinatie van smakelijke hapjes vindt op onze borrelkaart, begeleidt door een ruim assortiment aan dranken. Denk aan wijnen en bieren, maar ook gin-tonics, likeuren en aperitieven, alles is in huis! De wijnkaart is met zorg samengesteld met medewerking van De heeren van de wijn. Hierop vindt u een mooie selectie aan wijnen zowel per glas als per fles. Ook voor een (speciaal)biertje kunt u bij Hemels prima terecht. Op tap wordt als huisbier Heineken geschonken. Daarnaast hebben we 3 wisseltaps met telkens weer verrassende speciale bieren en een ruim assortiment aan bieren die per fles geschonken worden.

De lunch- en borrelkaart biedt een diversiteit aan gerechten. Hier vindt u zowel gerechten met vlees en vis, als vegetarisch. Door regelmatig van kaart te wisselen, spelen we telkens in op de seizoenen.